Apple

PRODUCTKENMERKENPRIJS
Bose Quietcomfort 35 (Serie II)
⭐⭐⭐⭐⭐
Bose Quietcomfort 35 (Serie II)
Speelduur: 20 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Ja
Amazon
Sony WH-1000XM3
⭐⭐⭐⭐
Sony WH-1000XM3
Speelduur: 30 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Nee
Oplaadtijd: 3 Uur
Amazon
Marshall Mid
⭐⭐⭐
Marshall Mid
Speelduur: 25 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Nee
Amazon
Jabra Elite 85H Titanium
⭐⭐⭐⭐⭐
Jabra Elite 85H Titanium
Speelduur: 36 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Ja
Smartsound
Amazon
Beyerdynamic 718394
⭐⭐⭐⭐
Beyerdynamic 718394
Speelduur: 30 Uur
Noise Cancelling: Nee
Spraakassistent: Nee
Microfoon
Amazon

Bij het openen van de verpakking vind je een doosje met de draadloze koptelefoon, een usb oplader en een handleiding. De koppeling tussen de iphone en de koptelefoon is heel eenvoudig en je hoeft alleen de stappen in de handleiding te volgen .

De draadloze hoofdtelefoons voor iphone hebben een snel en functioneel bluetooth-verbindingssysteem met apparaten van het merk Apple (hoewel sommige ook kunnen worden gebruikt voor andere muziek- en geluidsapparaten).

Door de koptelefoon aan de iphone te koppelen kunnen we probleemloos weglopen, met een beperkte afstand die afhangt van de specificaties van de helmen, over het algemeen kunnen de helmen van de iphone 10-20 meter worden verplaatst.

Er zijn modellen van Apple-koptelefoons zoals airpods met een veelvoud aan functies , en andere die eenvoudiger zijn, zoals earpods, die alleen volumeregelaars en handsfree-bedieningselementen bevatten.

De duurzaamheid van de batterijen kan variëren van 4 uur voor de goedkoopste en eenvoudigste modellen tot ongeveer 10 uur voor de beste modellen draadloze hoofdtelefoons.

Ben je bang als de geluidskwaliteit afneemt? Nou, het zal zijn dat de kwaliteit niet daalt, maar ze werken op dezelfde manier als een bedrade hoofdtelefoon voor iPhone of Mac. Op een bepaald moment kan er enige interferentie zijn, dit is normaal, omdat elke golf die door de lucht reist, kan worden beïnvloed door een andere golf. Maar de kwaliteit is perfect en verbetert met elk nieuw model dat ze uitbrengen.

Er zijn verschillende prijzen die u kunt kiezen op basis van uw zak , omdat u kunt kiezen of u een koptelefoon van Apple of van een ander merk wilt kopen die op dezelfde manier werkt (tussen u en mij werken ze hetzelfde, alleen dragen ze niet het Apple-logo). Er zijn talloze modellen die u moet selecteren, afhankelijk van uw behoefte, zoals voor sporten, naar muziek luisteren of gewoon telefoneren zonder het gebruik van kabels.

Verzending en garantie voor iphone-hoofdtelefoons

De helmen hebben Apple-garantie op alle producten. Dankzij Amazon kun je ze retourneren als ze een defect hebben, beschadigd zijn of gewoon als je hebt besloten dat je ze niet leuk vindt en ze wilt ruilen voor anderen.

Verzending vindt plaats via een van de bezorgbedrijven in Spanje, tegen zeer lage kosten en zelfs gratis (als u de Amazon Prime-service hebt gecontracteerd).