Xiaomi

Het Xiaomi-bedrijf heeft geleidelijk zijn weg gevonden naar de technologische wereld en het is al mogelijk om draadloze hoofdtelefoons te zien in zijn grote catalogi met een groot aantal gadgets uit alle bekende sectoren. Vooral in de categorie geluid en muziek vinden we de Xiaomi-hoofdtelefoon met zeer goede prijzen en met alle functies die de andere bekende merken hebben. Hoewel er maar weinig modellen Xiaomi draadloze hoofdtelefoons zijn, hebben ze een geweldige kwaliteit. We kunnen meningen zien van gebruikers en klanten die deze producten hebben gekocht, zowel op websites zoals Amazon of Pccomponentes, als in de elektronische winkels in onze buurt.

PRODUCTKENMERKENPRIJS
Bose Quietcomfort 35 (Serie II)
⭐⭐⭐⭐⭐
Bose Quietcomfort 35 (Serie II)
Speelduur: 20 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Ja
Amazon
Sony WH-1000XM3
⭐⭐⭐⭐
Sony WH-1000XM3
Speelduur: 30 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Nee
Oplaadtijd: 3 Uur
Amazon
Marshall Mid
⭐⭐⭐
Marshall Mid
Speelduur: 25 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Nee
Amazon
Jabra Elite 85H Titanium
⭐⭐⭐⭐⭐
Jabra Elite 85H Titanium
Speelduur: 36 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Ja
Smartsound
Amazon
Beyerdynamic 718394
⭐⭐⭐⭐
Beyerdynamic 718394
Speelduur: 30 Uur
Noise Cancelling: Nee
Spraakassistent: Nee
Microfoon
Amazon

Xiaomi headset review

◾ Kwaliteit tegen een goede prijs : Xiaomi is het bedrijf van het moment dat vooral opvalt voor mobiele telefoons en Mi Band (armbanden). In de loop der jaren zijn de producten van het bedrijf goed gebleken tegen een lagere prijs in vergelijking met de concurrentie.

Hoe kan het ook anders, dit bedrijf is begonnen met het verkopen van hoofdtelefoons met een bluetooth-systeem om te genieten van onze favoriete muziek zonder de zalige kabels die ons zo veel beperken.

◾ Ze zijn ideaal voor sport of elke andere activiteit waarbij beweging betrokken is. Ze hebben knoppen om het volume te regelen en op elk gewenst moment de gewenste nummers te selecteren.

◾ Batterijen met een lange levensduur: zoals we al zeiden, ze werken analytisch, dus ze hebben ingebouwde lithiumbatterijen die normaal gesproken 10 uur meegaan.

◾ Zowel Xiaomi draadloze hoofdtelefoons als bedrade hoofdtelefoons zijn over het algemeen bestand tegen water en zweet. Iets dat enorm gewaardeerd wordt voor het dagelijkse gebruik en slijtage, wat betekent dat ze deze functie niet hebben.

◾ Compatibel met elke Android-mobiel, IOS, enz. Met andere woorden, ze werken niet alleen met Xiaomi-gsm’s, maar ze kunnen ook worden gebruikt op al die apparaten met bluetooth.

◾ Bij het kopen van Xiaomi-hoofdtelefoons, gaan ze meestal gepaard met reserve-oorkussens en oorhaken. Bijna iedereen die we kochten, kwam met deze onderdelen, hoewel er enkele uitzonderingen waren.

◾ We hebben ze zowel voor sport als voor dagelijkse activiteiten gebruikt (wandelen, oproepen beantwoorden, naar muziek luisteren in de metro…) en we hebben nooit kwaliteitsverlies of onderbrekingen ervaren. Net als elk ander Bluetooth-apparaat kan er een milliseconde worden afgesneden, maar in dit geval is het ons niet overkomen.

◾ En tot slot beantwoorden we een vraag die u ons gewoonlijk stelt in de forums en e-mail. Ze vallen NIET GEMAKKELIJK uit de oren en zijn zeer comfortabel. We kunnen zeggen dat we ze soms zelfs hebben gebruikt om te slapen en dat er geen ongemak in het oor is geweest. Ze zijn zeer comfortabel en hebben een perfecte pasvorm.

Naar onze mening benadrukken we de Xiaomi 362887 en de Mi Sport, omdat het ontwerp letterlijk » geweldig » is om te sporten. Ze bewegen niet en zijn perfect te horen.