sport koptelefoon

Deze keer beginnen we met de best verkochte en gewaardeerde sporthelmen . Wat bedoelen we hiermee? Welnu, voor sommige sportactiviteiten, zoals naar de sportschool gaan om gewichten op te heffen of hardlopen, is mogelijk een meer specifieke sporthoofdtelefoon nodig, dus degenen die we in deze vergelijking presenteren, zullen je helpen om te zweten, rennen, een elliptische fiets te berijden, op een loopband en sportactiviteiten in het algemeen .

PRODUCTKENMERKENPRIJS
Bose Quietcomfort 35 (Serie II)
⭐⭐⭐⭐⭐
Bose Quietcomfort 35 (Serie II)
Speelduur: 20 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Ja
Amazon
Sony WH-1000XM3
⭐⭐⭐⭐
Sony WH-1000XM3
Speelduur: 30 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Nee
Oplaadtijd: 3 Uur
Amazon
Marshall Mid
⭐⭐⭐
Marshall Mid
Speelduur: 25 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Nee
Amazon
Jabra Elite 85H Titanium
⭐⭐⭐⭐⭐
Jabra Elite 85H Titanium
Speelduur: 36 Uur
Noise Cancelling: Ja
Spraakassistent: Ja
Smartsound
Amazon
Beyerdynamic 718394
⭐⭐⭐⭐
Beyerdynamic 718394
Speelduur: 30 Uur
Noise Cancelling: Nee
Spraakassistent: Nee
Microfoon
Amazon

Het meest aanbevolen voor sport

Voordat we de beste Bluetooth-hoofdtelefoons voor sport gaan bekijken, zullen we de hoofdtelefoons overwegen die onze lezers het leukst vinden.AANBEVELING NR.1

Zij zijn degenen die het meest verkopen vanwege hun goede prijs-kwaliteitverhouding, maar hier bij Headphones-Bluetooth.com hebben we er  een paar dozijn verzameld om ze te vergelijken. Dit zijn de resultaten van degenen die we het leukst vonden.

Vergelijking van de beste Bluetooth-sporthoofdtelefoon

Laten we het resultaat zien.

Beste prijs-kwaliteitverhouding in het oor

Onze favoriete in-ear . Zoals we aan het einde van het artikel opmerkten, hebben we onszelf jarenlang met hart en ziel toegewijd aan het beoordelen en vergelijken van de beste bluetooth-hoofdtelefoons en -producten voor elke situatie. In dit geval waren de nummer één bluetooth-helmen ongetwijfeld dit model.

Het laat zien dat het een sport-hoofdtelefoon is omdat ze robuust aanvoelen en bovendien zweetbestendig zijn. Zeer goede geluidskwaliteit. De manier waarop ze in de oren passen, blokkeert geluiden niet . Daarnaast komt er een band om onze mobiel te plaatsen.

Natuurlijk is er altijd een negatief punt, maar in dit geval is het niet iets dat ons doet heroverwegen om ze als nummer één te beschouwen. Als ze lange tijd achter elkaar worden gebruikt, worden ze enigszins ongemakkelijk. De bas kan beter zijn. Laten we eens kijken wat we hebben voor degenen die niet willen dat draadloze helmen rennen of sporten.

Beste goedkope in-ear

Voor degenen die op zoek zijn naar de beste Bluetooth-sporthoofdtelefoon maar met  een beperkt budget , zouden we deze hier kiezen.AANBEVELING NR.1

Als ik een bedrade hoofdtelefoon voor sport wilde, zou ik deze kiezen . Na uitgebreid onderzoek te hebben gedaan onder tientallen van de meest gekochte en meest gewaardeerde modellen (door gebruikers en experts) uit de nieuwste toevoegingen aan de markt, leed het geen twijfel dat Sony degene zou zijn die we wilden meenemen naar de sportschool of de straat op zouden rennen.

Waar te beginnen? Ze zijn zweetbestendig , passen precies in uw oorgaatjes, veel meer dan de oortelefoons van uw naaste concurrentie, en klinken ook veel beter dan elk ander model dat we hebben getest .

Met een enkele knop afstandsbediening met microfoon kunnen ze uw afspeellijst bedienen en een oproep beantwoorden. En het verzegelde ontwerp blokkeert alle geluiden die uit die zware man komen uit de vrije sectie of uit auto’s als je door de stad rent.

Ze zijn echt gaaf , zelfs degenen die niet gewend zijn om een ​​gevleugelde hoofdtelefoon te gebruiken, zullen de flexibele maar stabiele steunvleugels zeer comfortabel vinden . Dit model sporthelmen heeft een enkele knop op de afstandsbediening , die speelt, pauzeert, liedjes doorgeeft en oproepen aanneemt .

Denk je dat dit budget te veel geld is voor koptelefoons? We raden dus iets veelzijdigs aan: ze brengen de prijs naar de meest betaalbare. De reden? Het flexibele en comfortabele in-ear ontwerp  , en het klinkt veel beter dan de lage prijs van 30 euro, zou je kunnen doen vermoeden . Je kunt niet langer wachten met die prijs en dat geluid, geef het toe.

Beste op het oor

Sommige gebruikers houden niet van het gevoel een plug in het oor te voelen, dus we zijn van mening dat er enkele on-ear-modellen zijn die een  betere kwaliteit surround- muziek bieden , maar tegelijkertijd zijn ze niet te bedekt om transpiratie te laten doen zijn werk.AANBEVELING NR.1

Dit model is wat we hebben beschouwd als de beste Bluetooth-hoofdtelefoon voor on-ear sporten. Toen we het probeerden, merkten we dat  de batterij veel duurde en dat de kwaliteit van muziek, voor deze prijs, het leukst was.

Beste over-ear

We hebben geen Bluetooth (of niet-draadloze) sporthoofdtelefoons die over-ears zijn. We herinneren ons dat ze het hele oor bedekken en daarom ‘helpen’ om veel sneller te zweten , dus hebben we besloten om alle die we hebben geprobeerd te verwijderen.

Sporthoofdtelefoons MET of ZONDER bluetooth?

Ik ben al vele jaren naar de sportschool en hardlopen en vergelijk het altijd ZONDER bluetooth, maar ik realiseerde me iets. Ik kocht veel meer koptelefoons . Altijd om de een of andere reden brak ik op de kabel. Je had me dit al ontdekt tijdens het sporten en proberen verbinding te maken met de kabel, zodat het niet te horen was met een enkel oortje dat de perfecte positie probeerde te vinden …

Met bluetooth is het mij nog niet overkomen, en hoewel het waar is dat je het moet laden (niet heel vaak) maak ik er gebruik van om nieuwe nummers te plaatsen en mezelf dus een beetje te vernieuwen. We zouden er een volledig artikel over kunnen doen, maar als het gaat om bluetooth op sport, zeg ik altijd ja .

Het is waar dat de verschillende manieren om je lichaam te trainen verschillende soorten sporthoofdtelefoons nodig hebben, dus als je iets anders nodig hebt dan onze belangrijkste suggestie , maak je geen zorgen: we hebben hieronder een heel assortiment apparaten voor alle smaken. Als u bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een draadloos leven en Bluetooth nodig heeft.

Maar het moet gezegd worden : niet iedereen heeft een headset nodig om met Bluetooth te kunnen werken; de kabels hoeven niet te worden geladen en bieden de hoogste geluidskwaliteit per euro.

Waarop moet je letten bij een goede sporthoofdtelefoon?

Sporthoofdtelefoons zijn voor mensen die willen rennen, wandelen, fietsen en / of naar de sportschool willen en tegelijkertijd naar muziek , podcasts of andere programma’s willen luisteren . Dit betekent dat deze hoofdtelefoon bestand moet zijn tegen verschillende factoren die hem kunnen schaden, zoals zweet, regen, de spanning die een muziekspeler uitoefent bij het vallen en het misbruik van het in een rugzak passen met mogelijk kleding en uitrusting. vuil en nat.

In het geval van niet-draadloze hoofdtelefoon , ze zijn voor mensen die niet willen om aan te denken om hun hoofdtelefoon draadloos op te laden , wil het beste geluid voor de euro , en deel te nemen aan activiteiten waarbij een kabel geen belemmering zal zijn – zoals lage impact atletiek zoals wandelen of hardlopen of fietsen (als je het niet erg vindt om met een kabel onder je shirt te gaan).

Als dat is wat je zoekt, dan ben je op de juiste plek. Als je denkt dat het vergeten van de kabel beter klinkt, heb je altijd onze recensie van de beste Bluetooth-hoofdtelefoon.

De koptelefoon moet natuurlijk behoorlijk klinken . Maar houd er rekening mee dat koptelefoons die geweldig klinken en een prijs winnen voor het beste geluid totaal nutteloos zijn als ze niet comfortabel voor je zijn, als ze het niet goed uithouden, als ze je niet lastig vallen als je probeert actief te zijn. Dat betekent dat u ervoor moet zorgen dat ze relatief goed in uw oren passen en dat ze een kabel hebben die lang of kort genoeg is (of ze hebben helemaal geen kabel) om de oefeningen en routines die u verkiest te accommoderen.

Als u momenteel een hoofdtelefoon gebruikt die niet speciaal is ontworpen voor sport, zoals Apple OEM EarPods, of als u een meer esthetisch model hoofdtelefoon gebruikt voor hardlopen of naar de sportschool gaan, zult u een betere ervaring hebben met degenen die we hebben gekozen, dus voorzichtig: sporthoofdtelefoons worden vaak gemakkelijk blootgesteld aan omstandigheden die EarPods – of andere soorten hoofdtelefoons die dagelijks worden gebruikt – kunnen beschadigen ; Om te beginnen zijn loophelmen speciaal ontworpen om zweet te weerstaan – bovendien, in tegenstelling tot die van degenen die geautoriseerd zijn om te sporten, heeft de garantie van degenen voor dagelijks gebruik geen garantiegeldigheid als je ze nat maakt .

De perfecte hoofdtelefoon om te oefenen

We erkennen dat er voor sommige trainingsroutines een hoofdtelefoon met specifieke kenmerken nodig is . Daarom hebben we aanbevelingen in acht verschillende subcategorieën om u te helpen beslissen (inclusief budgetaanbevelingen):

  •  Verzegelde hoofdtelefoon , in draadloze of bedrade versie, om het externe geluid af te sluiten .
  •  Onverzegelde oortelefoons , draadloze of bedrade versie, om wat geluid van buitenaf te laten komen – en niet te worden geraakt door een auto terwijl je rent – in een poging om van helmen een minder invasief muziekluister systeem te maken.
  •  Hoofdtelefoons die de oren bedekken , voor degenen die niet van het gevoel van de oordopjes in het oor houden.
  •  Hoofdtelefoon met duikvermogen , voor degenen die de voorkeur geven aan wateroefeningen .

Alternatieven

Liever haken boven vleugels? Dit zijn dus de opties die u zou moeten overwegen. We hielden echt van zijn voorgangers; helaas zou de originele versie onmiddellijk bederven als er een beetje water in de afstandsbediening zou komen, in tegenstelling tot sporthelmen, alle kampioenen in onze waterdichtheidstest .IN AANBIEDING!AANBEVELING NR.1

Qua comfort en pasvorm waren dit een van onze favorieten . Maar omdat de haken buigen maar niet goed passen , zullen degenen met grotere oren het moeilijk vinden om ze in hun oren te laten passen – bekijk dit model  (er zijn verschillende modellen in de aanbieding! ) Zo ja, met vleugels in plaats van haken. Toch hielden we van deze helmen en hoewel ze breder zijn dan sommige van de haakhelmen die we hebben geprobeerd, konden we nog steeds een zonnebril dragen zonder ze ongemakkelijk te maken.

Het geluid is vergelijkbaar met de vorige : de hoge tonen zijn een beetje scherp , wat de cimbalen en medeklinkers intenser maakt , en de lagere frequenties zijn minder gedefinieerd dan onze sterkeuze, de Sony AS800BT. Toch zijn er mensen die gewend zijn om meer problemen te hebben bij het gemakkelijk passen van een koptelefoon, dus zoiets zal geen probleem zijn als ze de voorkeur geven aan haken en kleine oren hebben.

Bovenal geloven we dat de meeste mensen de voorkeur geven aan het geluid en het comfort van Sony . Toch hebben , zoals we eerder hebben gezegd, verschillende oren en sportroutines verschillende behoeften . Als u weet dat haken essentieel voor u zijn, is dit model uw beste optie.

Meer dingen om te overwegen

Welke sporthoofdtelefoons u kiest , hangt af van het geld dat u kunt uitgeven, aangezien de hoofdtelefoons op deze pagina al zweetbestendig, resistent en hoofdvormig zijn, omdat ze het meest comfortabel zijn om te sporten. De hoofdbandtypes kunnen erg comfortabel zijn en je kunt je ondergedompeld voelen in muziek terwijl je traint, maar ze zullen een sleur worden wanneer je begint te zweten.

Als u deze regels leest, is het omdat u geïnteresseerd bent om te weten welke bluetooth-hoofdtelefoons voor sport u het leukst vindt volgens meningen, analyses en evaluaties, maar toch kennen we u niet op een persoonlijke manier om u te vertellen welke mogelijk het beste bij uw doelstellingen passen. Om deze reden hebben we degenen geselecteerd die we het leukst vonden, degenen die we hebben gewaardeerd en beoordeeld, zodat u kunt kiezen zonder veel pagina’s van het netwerk te lezen.

Voordat u sporthelmen koopt

Over het algemeen is het bij het kopen van draadloze sporthoofdtelefoons voor training of het doen van activiteiten met beweging belangrijk om enkele functies te overwegen.

Als gebruikers zou het eerste waar we naar zouden kijken de batterijduur zijn . Dit is niet zo belangrijk als het lijkt als we willen dat ze sporten, de reden is dat als we geen professionele atleten zijn, we geen 3 uur in de sportschool zullen zijn of hardlopen, we onze sporthoofdtelefoon kunnen opladen terwijl we koffie drinken voordat we gaan trainen. Normaal gesproken laden dit soort apparaten erg snel op .

Hoe compatibel ze kunnen zijn, is ook iets waar we naar moeten kijken, maar de meeste technologie is elke dag een beetje universeler , dus zolang we een Android-mobiele telefoon of muziekspeler hebben of met Bluetooth-compatibiliteit, zullen we geen problemen hebben met sport hoofdtelefoons.

Geloof het of niet, het merk doet er niet toe, zolang de kwaliteit maar goed is. Sommige merken zoals JayBird bieden levenslange garantie , terwijl andere zoals Plantronics kwaliteit bieden die door veel gebruikers wordt onderschreven.

Het is logisch dat we bij het sporten in de sportschool, hardlopen, klimmen of zelfs in het zwembad zweten. We zijn er dus in geïnteresseerd dat de sport-hoofdtelefoon die we kiezen zweetbestendig is . In de bovenste lijst die je al hebt gezien, zul je zien dat als je naar de relevante beoordelingen kijkt, alle vijf de lijsten ertegen bestand zijn, hoewel afhankelijk van de duur van hun gebruik.

Overweeg ten slotte hoe goedkoop ze zijn. Of liever: de kwaliteitsprijs . De bluetooth-hoofdtelefoon voor sport die we hierboven hebben vermeld, past zich aan deze factoren aan, dus we raden u aan de vorige te kopen. U kunt beoordelingen, meningen, beoordelingen en volledige analyses vinden door op elk van de modellen te klikken.

Veel succes met uw aankoop en vergeet niet om op deze publicatie te reageren als deze nuttig is geweest of als u vragen heeft. Als je bovendien iemand kent die sport die op zoek is naar de beste sporthoofdtelefoon terwijl je bezig bent, vergeet dan niet dit artikel te delen en hem toe te sturen om het gemakkelijker te maken.

Basiskenmerken

Er zijn een paar specificaties waar u rekening mee moet houden voordat u een sporthoofdtelefoon koopt. Als u de basisfuncties van een hoofdtelefoon begrijpt, kunt u een betere keuze maken bij uw toekomstige aankoop .

Gevoeligheid

Gevoeligheid meet de waarde van de transducer bij een bepaalde externe referentie. Gevoeligheid wordt gemeten in dB / mV (beter bekend als dB / mV-eenheden), dat wil zeggen de geluidsdruk per millivolt of milliwatt.

Het gevoeligheidsniveau in een Bluetooth-sporthoofdtelefoon is wat uw efficiëntieniveau u vertelt .

Impedantie

Sporthoofdtelefoons zijn verkrijgbaar bij lage en hoge impedantie. Moderne hoofdtelefoons hebben over het algemeen een lage impedantie en worden aangedreven door een versterker voor een hogere belasting. Hoofdtelefoons met een lage impedantie zijn luider en efficiënter, maar vereisen daarom een ​​hoogwaardige interne versterker.

Hoofdtelefoons met lage impedantie variëren van 16 tot 32 ohm .

Overweeg een koptelefoon voor sport

Bluetooth-sporthoofdtelefoons moeten in alle opzichten dynamischer zijn dan een normale koptelefoon. Hoewel er functies zijn die in overweging worden genomen voor alle soorten hoofdtelefoons, zijn het comfort, de grootte en de functionaliteit eigenschappen waarmee vooral rekening moet worden gehouden .

Comfort

Hoewel comfort belangrijk is bij het kopen van elk type hoofdtelefoon, vereist het comfortniveau dat nodig is in een sport-hoofdtelefoon strengere normen.

“Circumaural” -hoofdtelefoons – 5 keer achter elkaar herhalen zonder te stoppen – zijn hoofdtelefoons die over uw hoofd passen en worden vaker over-ear hoofdtelefoons of hoofdtelefoons genoemd . Ze hebben een grote gewatteerde hoofdtelefoon die comfortabel is zolang je niet veel beweegt, maar houd er helemaal geen rekening mee bij het sporten. Ze zullen vervelend zijn en de hele tijd bewegen, om nog maar te zwijgen van het zweten. Toch is het het perfecte voorbeeld: praktische Bluetooth-sporthoofdtelefoons moeten comfortabel genoeg zijn om ze te dragen, ondanks activiteiten die veel beweging vereisen .

Kortom, een koptelefoon voor sport is een koptelefoon die altijd op, in of in je oren blijft zitten. Ik raad aan om verschillende sporthoofdtelefoons te proberen om te zien welk type structuur het meest comfortabel is voor iedereen tijdens drukke activiteiten. Het is mogelijk dat een koptelefoon in theorie erg comfortabel lijkt, maar dan merk je dat je structuur je stoort of dat het niet erg aanpasbaar is aan je oren.

Grootte

Naast comfort moet een sporthoofdtelefoon in de regel klein en licht zijn. Die omvangrijker kunnen omvangrijk zijn en de fysieke beweging verstoren . Daarom zijn er Bluetooth-sporthoofdtelefoons: u zult niet alleen de normaal vervelende kabel kwijtraken, maar u zult er ook geen gewicht aan hebben. Ze zijn licht en minimalistisch, perfect voor sport.

Functionaliteit

Sporthoofdtelefoons moeten een structuur hebben die sterk genoeg is, zodat de beweging van het lichaam geen onbalans veroorzaakt ten opzichte van uw oren of vallen. Bovendien moeten ze bestand zijn tegen zweet: de waterdichte kwaliteit beschermt ze en maakt ze duurzamer.

De maximale functionaliteit hangt echter meestal af van de persoon die de Bluetooth-sporthoofdtelefoon draagt. Sommigen geven de voorkeur aan modellen met een kabel of riem om de oren die het apparaat op zijn plaats houden. Anderen zullen merken dat de in-ear- of in-ear-koptelefoon probleemloos wordt opgelost. Functionaliteit hangt dus samen met comfort af van de grootte en vorm van de oren van de gebruiker.